Hit u svetu !

Hollywood-ski tretman lica čistim kiseonikom

Tretman lica čistim kiseonikom, koji je veoma popularan u Holivudu, dostupan je sad i kod nas!

Sve ćelije našeg tela imaju nešto zajedničko, a to je neprestana potreba za kiseonikom.

Bez njega se ne može odvijati niti jedan proces u našem telu, a u slučaju nedostatka O2, počinju da se nakupljaju štetni nusprodukti koji dovode do oštećenja ćelija.

Kao što se hiperbarične komore koriste za lečenje s kiseonikom, tako je Oxy aparat najveće dostignuće tehnologije danas u primeni kiseonika za pomlađivanje kože.

Kako manjak kiseonika šteti koži? 

Manjak kiseonika s godinama je sve vidljiviji i na našoj koži, pri čemu je glavni problem smanjena proizvodnja kolagena.

Rezultat toga je opuštanje kože i pojava bora.

Smanjivanje tonusa vidljivo je na našem licu već nakon 25-te godine života, jer neprekidno opada proizvodnja novog kolagena,

čime koža gubi elastičnost i počinje stariti.Hit tretman u Hollywood-u 

Znajući važnost kiseonika za zdravlje i lepotu kože, osmišljeni su i specijalni uređaji za pomlađivanje kože kiseonikom,

čija popularnost među slavnim damama Hollywooda neprekidno raste, pa su tako

Eva Longoria, Victoria Beckham i Julia Roberts samo neke od zvezda koje ne kriju svoje oduševljenje ovim revolucionarnim tretmanom.

Možemo li pomoću kiseonika do lepše i zdravije kože? 

Medicinska istraživanja svakodnevno dokazuju pozitivna dejstva kiseonika na kožu, pri čemu su najmoćniji benefiti svakako antibakterijsko delovanje u lečenju akni,
stimulacija proizvodnje kolagena za povećanje elastičnosti kože kao i ubrzavanje  cirkulacije, što doprinosi blistavom, svežem i pomlađenom izgledu.
Tretman je u vrlo kratkom roku postao obožavan među ženama širom sveta jer pomaže u detoksikaciji kože od štetnih uticaja iz okoline i dubinski čisti pore, uništavajući bakterije u njima.

 Istraživanja pokazuju kako povećana koncentracija kiseonika pomaže koži u borbi protiv slobodnih radikala, što pomaže telu da brže odbaci oštećene ćelije kože na površini i tako  umanji akne, ožiljke i pigmentacije na koži. Pod uticajem kiseonika, metabolizam ćelija se znatno ubrzava, pa će vaša koža izgledati sveže i blistavo.

Kako funkcioniše tretman? 

Tretman kiseonikom u Epil Medic-u odvija se u nekoliko etapa. Prvo će Vam naš kozetičar detaljno očistiti lice kako bi kiseonik mogao da dođe do što dubljih slojeva kože.
 Vrlo je važna veličina čestice koja se raspršuje, a Oxy Jet ima mogućnost raspršivanja na čestice manje od 3 mikrona, kako bi mogle prodreti kroz epidermalni sloj kože.
Uređaj koristi molekularni kiseonik koji se izuzetno pokazao u tretiranju rana jer dovodi do revitalizacije kože nakon oštećenja i povećava dotok hranjivih materija u epidermis. Uz sam tretman (pored posebnih Renergique seruma) koristimo profesionalnu BABOR kozmetiku tako da će Vaša koža svakako dobiti najbolju moguću hidrataciju i negu. Savetuje se, zavisno od stanja kože, da uradite seriju od jednog do tri tretmana.

NOVO – WAKE ME UP 

Wake me up je profesionalni tretman koji osvjetljava predeo oko očiju i ujednačava ten.
Cooling efekat hladni i ostavlja dugotrajni efekat svežine, dok remodeling efekat smanjuje otečenost lica.
Smanjuje nadutost i kesice ispod očiju, štiti kožu od UV zracenja i oksidativnog stresa. Stimuliše proizvodnju kolagena čineći kožu elastičnom i glatkom.
Idealan tretman za umornu, sivu i otečenu kožu lica.