fbpx
Štrosmajerova 9, Beograd (Zemun) +381631380099 drmarijanovakovic@gmail.com

ČESTA PITANJA

Pozovite nas

Laserska Epilacija nije bolna. Novi aparati imaju jači sistem hlađenja tako da pacijenti osećaj pri samoj epilaciji opisuju više kao peckanje.

Priprema je brijanje pre dolasla kod nas. Najbolje da to bude dan ranije. Takođe pred dolazak se ne preporučuje se upotreba kozmetike ( mleko za telo na primer)  na delovima kože koje tretiramo laserom.
Za 4 do 8 nedelja , zavisno od regije koju epiliramo. Epilacinu lica ćemo na primer ponoviti za četri nedelje dok ćemo za neke druge regije još malo sačekati.

Da, mezoterapija je procedura koju radimo cele godine. Za razliku od hemijskog pilinga na primer koji je rezervisan samo za jesen i zimu.

Tog dana ne preporučujemo upotrebu šminke, solarijuma, kao ni odlazak na trening. Sledećeg dana se već ponašate normalno i smete da nanesete i šminku ako želite.

Ne postoji opšte pravilo za sve, zavisi naravno od stanja kože , ali izmedju 25 i 30 -te godine bi bilo idealno.

Kvantna terapija je nežna i potpuno bezbolna metoda, kod koje odredjene aplikatore postavljamo na telo pacijenta i putem aparata mu šaljemo elektromagnetne talase niskih frekvenci.
Nakon terapije dašavaju se blagotvorne promene u energetskom polju pacijenta i to za posledicu ima poboljšanje rada ćelija i celog organizma.

Naravno, kvantna dijagnostika i terapija nema apsolutno nikakva štetna dejstva i može se peimenjivati čak i kod beba.

Bicom Optima aparatom postižemo sjajne rezultate kod pokidanih mišićnih vlakana kao i kod povreda ligamenata i tetiva. Potrebno je najčešće 3 do 5 tretmana da osetite značajan boljitak u smislu otklanjanja bola i smanjenja otoka u odnosu na stanje pre terapije.

RADNO VREME

Ponedeljak – Subota
09:00 – 20:00

Nedelja
Neradna

Imate pitanje koje se ne nalazi na spisku iznad?

Rado ćemo Vam odgovoriti!