fbpx
Štrosmajerova 9, Beograd (Zemun) +381631380099 drmarijanovakovic@gmail.com

TRETMANI

TRETMAN LICA KISEONIKOM

Pozovite nas

SVETSKI HIT! Hollywood-ski treman lica čistim kiseonikom!

Tretman lica čistim kiseonikom, koji je veoma popularan u Holivudu, dostupan je sad i kod nas! Sve ćelije našeg tela imaju nešto zajedničko, a to je neprestana potreba za kiseonikom. Bez njega se ne može odvijati niti jedan proces u našem telu, a u slučaju nedostatka O2, počinju da se nakupljaju štetni nusprodukti koji dovode do oštećenja ćelija. Kao što se hiperbarične komore koriste za lečenje s kiseonikom, tako je Oxy aparat najveće dostignuće tehnologije danas u primeni kiseonika za pomlađivanje kože.

Kako manjak kiseonika šteti koži?

Manjak kiseonika s godinama je sve vidljiviji i na našoj koži, pri čemu je glavni problem smanjena proizvodnja kolagena. Rezultat toga je opuštanje kože i pojava bora. Smanjivanje tonusa vidljivo je na našem licu već nakon 25-te godine života, jer neprekidno opada proizvodnja novog kolagena, čime koža gubi elastičnost i počinje stariti.

Hit tretman u Hollywood-u!

Znajući važnost kiseonika za zdravlje i lepotu kože, osmišljeni su i specijalni uređaji za pomlađivanje kože kiseonikom, čija popularnost među slavnim damama Hollywooda neprekidno raste, pa su tako Eva Longoria, Victoria Beckham i Julia Roberts samo neke od zvezda koje ne kriju svoje oduševljenje ovim revolucionarnim tretmanom.

Možemo li pomoću kiseonika do lepše i zdravije kože?

Medicinska istraživanja svakodnevno dokazuju pozitivna dejstva kiseonika na kožu, pri čemu su najmoćniji benefiti svakako antibakterijsko delovanje u lečenju akni, stimulacija proizvodnje kolagena za povećanje elastičnosti kože kao i ubrzavanje cirkulacije, što doprinosi blistavom, svežem i pomlađenom izgledu. Tretman je u vrlo kratkom roku postao obožavan među ženama širom sveta jer pomaže u detoksikaciji kože od štetnih uticaja iz okoline i dubinski čisti pore, uništavajući bakterije u njima.

Istraživanja pokazuju kako povećana koncentracija kiseonika pomaže koži u borbi protiv slobodnih radikala, što pomaže telu da brže odbaci oštećene ćelije kože na površini i tako umanji akne, ožiljke i pigmentacije na koži. Pod uticajem kiseonika, metabolizam ćelija se znatno ubrzava, pa će vaša koža izgledati sveže i blistavo.

Kako funkcioniše tretman?

Tretman kiseonikom u Epil Medic-u odvija se u nekoliko etapa. Prvo će Vam naš kozetičar detaljno očistiti lice kako bi kiseonik mogao da dođe do što dubljih slojeva kože. Vrlo je važna veličina čestice koja se raspršuje, a Oxy Jet ima mogućnost raspršivanja na čestice manje od 3 mikrona, kako bi mogle prodreti kroz epidermalni sloj kože. Uređaj koristi molekularni kiseonik koji se izuzetno pokazao u tretiranju rana jer dovodi do revitalizacije kože nakon oštećenja i povećava dotok hranjivih materija u epidermis. Uz sam tretman (pored posebnih Renergique seruma) koristimo profesionalnu BABOR kozmetiku tako da će Vaša koža svakako dobiti najbolju moguću hidrataciju i negu. Savetuje se, zavisno od stanja kože, da uradite seriju od jednog do tri tretmana.

NOVO – WAKE ME UP!

Wake me up je profesionalni tretman koji osvjetljava predeo oko očiju i ujednačava ten. Cooling efekat hladni i ostavlja dugotrajni efekat svežine, dok remodeling efekat smanjuje otečenost lica.

Smanjuje nadutost i kesice ispod očiju, štiti kožu od UV zracenja i oksidativnog stresa. Stimuliše proizvodnju kolagena čineći kožu elastičnom i glatkom. Idealan tretman za umornu, sivu i otečenu kožu lica.

ZAKAŽITE TERMIN

Zakažite svoj termin , da u prijatnoj atmosferi, bez čekanja uradimo dijagnostiku, da Vas posavetujemo i ukoliko je potrebno primenimo i terapiju.

POZOVITE NAS

+381(63)138-00-99

PIŠITE NAM

POSETITE NAS

Štrosmajerova 9, Beograd