Svilene trepavice su svilene niti koje se koriste u svrhu produžavanja prirodnih trepavica.
Svaka svilena trepavica se pojedinačno lepi posebnim lepkom na pojedinačnu prirodnu čime se postiže potpuno prirodan izgled.
Pre same nadogradnje svilenih trepavica, možete da odaberete njihovu dužinu, oblik i boju želite – da bi ih uskladili sa prirodnim izgledom vašeg lica.
U Epil Studiju radimo ekstenzije odnosno nadogradnju svilenih trepavica kao i obuku za samu nadogradnju.

Osnovni kurs ekstenzije trepavica

Ukoliko želite da uvrstite i ovaj tretman u Vaš salon ili obavljajte ovaj posao kod kuće potrebno Vam je adekvatno obrazovanje koje možete dobiti na našem kursu za nadogradnju trepavica.
U prijatnom ambijentu, nudimo odličnu obuku zasnovanu na teorijskom delu koji stavlja akcenat na kvalitetan rad i očuvanje prirodnih trepavica kao i praktičnom radu. Radimo sa najkvalitetnijim materijalom a savetujemo Vas kako i gde da nabavite svoj materijal.
Nastava je individualna, sama obuka traje 8h , jedan dan ili podeljeno u dva dana- po dogovoru.
Poželjno je da dovedete svog modela na praktični deo nastave, a ukoliko niste u mogućnoisti možemo se dogovoriti da Vam mi obezbedimo model za rad.

Nastavni program:
Teorijski deo
O metodama, uvod u različite tehnike ekstenzija trepavica, formiranje oblika, gradja i funkcija dlake, postretmanska nega, korekcije, skidanje, mogući problem itd.
Upoznavanje sa svim potrebnim materijalom i tehnikom kroz praktičan rad na veštačkoj koži.
Praktičan rad na modelu – nadogradnja svilenih trepavica.
Stručna podrška od strane predavača nakon završetka obuke.

1. Cena individualne obuke 18.000 din.
2. Cena individualne obuke uz material za prvih 10 tretmana 28.000 din.

U cenu obuke svilenih trepavica je uračunat sav nastavni material i izdavanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima nadogradnje.
Sertifikat dobijate na srpskom i engleskom jeziku.
Dođite da se družimo i učimo zajedno.