fbpx
Štrosmajerova 9, Beograd (Zemun) +381631380099 drmarijanovakovic@gmail.com

TRETMANI

MEZOTERAPIJA BOLA

Pozovite nas

Mezoterapija je metoda lečenja kod koje se problem tretira lokalno- na obolelom mestu. sa specifičnom kombinacijom lekova.

Kolevkom mezoterapije smatra se Francuska: francuski lekar, dr Mišel Pistor 1953. godine patentirao je ovu metodu i uveo je u svakodnevnu lekarsku praksu.

Prva asocijacija na mezoterapiju danas je estetika, medjutim ona se prvo pocela primenjivati u neurologiji, ginekologiji i dermatologiji, Hiljade francuskih lekara danas koristi mezoterapiju, a ona se danas sve više primenjuje i u sportskoj medicine.

Mezoterapija bola se izvodi lokalnom aplikacijom sterilnim špricevima i iglicama, koje su veoma tanke. Nije bolna, mada može biti neprijatna ako se primenjuje u predelu prstiiju ili na primer na tabanima.

Najčešći problemi zbog kojih se pacijenti javljaju su: bol u vratu ili ramenu, ušinuće vrata, teniski lakat, migrena..

Mezoterapija pomaže i kod: išijasa, uklještenja živaca sa trnjenjem ruku, šaka ili stopala, bolova u leđima, bolova u kolenima i tetivama. Prednost ove metode je brzo i efikasno rešavanje problema – lokalno, bez sistemskih efekata.

ZAKAŽITE TERMIN

Zakažite svoj termin , da u prijatnoj atmosferi, bez čekanja uradimo dijagnostiku, da Vas posavetujemo i ukoliko je potrebno primenimo i terapiju.

POZOVITE NAS

+381(63)138-00-99

PIŠITE NAM

POSETITE NAS

Štrosmajerova 9, Beograd